Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 – Un succes masiv înregistrat în încheierea înscrierilor pentru persoane fizice

Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 – Un succes masiv înregistrat în încheierea înscrierilor pentru persoane fizice

publicat în

de

în categoria

Bugetul rezervat a fost complet alocat, iar peste 86.000 de persoane fizice au beneficiat de acest program revoluționar

Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 a generat un val de entuziasm și succes fără precedent în încheierea perioadei de înscrieri pentru persoane fizice. Cu un buget generos de 1.732.500.000 lei, programul a reprezentat o oportunitate pentru cetățenii români de a beneficia de subvenții și finanțare pentru instalarea sistemelor fotovoltaice în casele lor. Impactul pozitiv asupra mediului și economiile financiare considerabile au făcut ca această inițiativă să fie foarte căutată de către populație.

Rezultatele înregistrate au fost remarcabile. Bugetul de 200.480.000 de lei alocat pentru persoane fizice în regiunea Vest (judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş) a fost rezervat integral prin înscrierea unui număr de 10.024 de persoane. Acest fapt demonstrează interesul și dorința oamenilor de a investi în energie regenerabilă și de a contribui activ la protejarea mediului înconjurător.

Sesiunile de înscriere s-au desfășurat în etape, începând cu data de 19 mai pentru București – Ilfov, cu un buget de 100 milioane de lei. Ulterior, au urmat regiunea Centru și regiunea Nord-Est, cu un buget de 279 milioane de lei. Aceste sesiuni au înregistrat o mare cerere, iar fondurile alocate au fost complet epuizate.

Momentul culminant a fost atins pe 6 iunie, când bugetul pentru Regiunea Nord-Vest s-a epuizat în doar trei minute de la deschiderea înscrierilor, iar peste 12.000 de persoane au fost acceptate. O altă etapă notabilă a fost pe 12 iunie, când bugetul de 212 milioane de lei pentru Regiunea Sud-Est a fost rezervat în șase minute, cu peste 10.600 de persoane fizice înscrise. Cea mai mare sesiune a avut loc pe 14 iunie, când bugetul de 280 milioane de lei a fost epuizat în patru minute.

Etapa cea mai recentă, desfășurată pe 19 iunie, a fost destinată regiunii Sud-Vest, cu un buget de 174 milioane de lei. Epuizarea a survenit în timp record, doar două minute, iar peste 8.700 de persoane s-au înscris în această perioadă scurtă.

Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 a dovedit astfel că este un real succes în România, generând un interes semnificativ din partea populației pentru adoptarea energiei regenerabile. Prin instalarea sistemelor fotovoltaice, cetățenii au obținut multiple avantaje, inclusiv economii financiare considerabile, protecția mediului înconjurător și accesul la tehnologii moderne și durabile.

Această inițiativă exemplară evidențiază dorința românilor de a contribui la dezvoltarea durabilă a țării și la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Casa Verde Fotovoltaice 2023 rămâne un punct de referință în promovarea energiei verzi și încurajează populația să adopte tehnologii sustenabile în viața de zi cu zi.

Știri similare

 • Locuința ta într-un oraș în plină dezvoltare, Oradea
  Dacă ești în căutarea unei locuințe într-un oraș plin de farmec, tradiție și dezvoltare, Oradea este destinația perfectă pentru tine. Aflată într-o continuă evoluție, Oradea oferă oportunități unice pentru achiziționarea unei proprietăți, datorită potențialului economic, infrastructurii moderne și atracțiilor turistice impresionante.
 • Impactul „schimbărilor climatice subterane” asupra clădirilor urbane și sfaturi pentru achiziționarea unui apartament sigur
  Fenomenul preocupant al „schimbărilor climatice subterane” atrage din ce în ce mai multă atenția în lumea științifică, iar un studiu recent realizat în Chicago dezvăluie impactul său asupra solului de sub orașe și infrastructură. Efectele acestui fenomen pot amenința stabilitatea și durabilitatea clădirilor urbane, ceea ce impune o analiză atentă și luarea unor măsuri eficiente pentru a proteja proprietățile și a asigura un mediu de trai sigur pentru locuitori. În acest context, este esențial să înțelegem mai bine „schimbările climatice subterane” și să identificăm sfaturi utile pentru cei interesați să își achiziționeze un apartament rezistent și eficient din punct de vedere energetic.
 • Tehnologia revoluționează promovarea imobilelor noi – Cele mai bune practici ale unei agenții imobiliare
  Odată cu avansul tehnologic din ultimii ani, agențiile imobiliare au descoperit noi metode de a promova ofertele pentru apartamentele noi, ajungând mai rapid la potențialii clienți. În continuare, vă vom prezenta cele mai bune practici ale unei agenții imobiliare care utilizează tehnologia în mod eficient pentru a atrage atenția asupra ofertelor lor.

Oradea stiri imobiliare


Comments

18 răspunsuri la „Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 – Un succes masiv înregistrat în încheierea înscrierilor pentru persoane fizice”

 1. Iliana Ramsey

 2. Chaim Guevara

 3. TBlRiCWucSMfUO

 4. Franco Merritt

 5. Clint3329

  Элвис Пресли, безусловно, один из наиболее влиятельных музыкантов в истории. Родившийся в 1935 году, он стал иконой рок-н-ролла благодаря своему харизматичному стилю и неповторимому голосу. Его лучшие песни, такие как „Can’t Help Falling in Love”, „Suspicious Minds” и „Jailhouse Rock”, стали классикой жанра и продолжают восхищать поклонников по всему миру. Пресли также известен своими выдающимися выступлениями и актёрским талантом, что сделало его легендой не только в музыке, но и в кинематографе. Его наследие остается живым и вдохновляет новые поколения артистов. Скачать музыку 2024 года и слушать онлайн бесплатно mp3.

 6. Alfred Mccall

 7. Thomasproro

  Hello.

 8. Kenneth Campos

 9. Azariah Raymond

 10. Как Ботулинотерапия влияет на самочувствие и настроение: психологический аспект
  Ботулинотерапия http://www.botocx.ru .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *